Chocolite de ce merită să aprecieze witmainę d

Chocolite la organizarea de vitamina D este în esența sa conține, în sine, creează, astfel, să presupunem că cea mai mare nevoie. Un punct este: Deficitul de vitamina D-este nu numai o lipsa de vitamine, dar și dezvoltarea sănătoasă, și chiar asupra sănătății unul dintre principalele obstacole. Astfel, vitamina D, cu siguranță în valoare de a numi.

 

Chocolite are efect pozitiv n organismul nostru

chocolite

Vitamina d biologică principală caracteristică în sânge de calciu și fosfor la nivelul chocolite normal, dar calciul este absorbit și întărirea oaselor, la dezvoltarea și menținerea rolului de lider. În calitate de supliment alimentar poate fi administrat singur sau în combinație cu calciu. Studii recente arată că, pentru a proteja împotriva osteoporozei, hipertensiunii arteriale, a cancerului și a unor boli autoimune.

Joacă un rol important în dezvoltarea oaselor. Dacă chocolite aveți copii mici în organizarea nivel scăzut de vitamina D, în mod greșit se dezvolta oasele. îngerii sunt artist, și nu va fi puternic schelet. Mai târziu, a densității osoase și, respectiv, de scară, de asemenea, depinde de el. Îmbătrânirea se dezvoltă osteoporoza, redă fracturi osoase. Oasele, și roiuri de subțierea chocolite să se dezvolte, tot mai multe boli articulare, și că un pic de îngrijire poate fi dificil. De-a lungul timpului, de organizare a redus productia de vitamina D, de aceea este important mai ales la vârstnici înlocui.

Integritatea, sensibilitatea dintilor, carii, de asemenea, legate de furnizarea de vitamina D. Gingiile distrofie, care suferă în caz de vitamina D a opri în mod eficient maxilarului, boala parodontala, după începutul de pierdere a masei osoase. Vitamina d in tratamentul psoriazisului. La astfel de pacienti, chocolite boala este, de obicei, au un nivel scăzut de vitamina D. Simptomele pot fi ameliorate cu o doză zilnică de vitamina D crește.
Lipsa de vitamina D, de asemenea, o mulțime de alte boli de protecție împotriva. Cancerul a atacat brusc, există întotdeauna o poveste, sau poate doar vitamina E, fără “ajutorul”, a adăugat într-o organizație. Pentru oase puternice și bine dezvoltate, există nevoia de alte calciu și foszforra. Această absorbție, înregistrată ajută vitamina D.

 

Chocolite pe deficitul de vitamina D

chocolite

La începutul vieții, în cazul în care copilul nu devine suficient de lumina soarelui, cantități și chocolite nu primesc vitamina D, oasele lor nu vor deveni sănătoși. Slabe, curbe, ușor de spart și a mușchilor scheletici. În cazul în care oasele slabe, pentru a evolua, este rosturile sunt situate pe partea de sus a jocului lor, așa că mușchii lucrează  în colțul din stânga-Jos.

Copiii trebuie să fie atenți, pentru că puteți face acest lucru cu ușurință cu o supradoză. Consum formula copiii, vulnerabile, deoarece aceste formule de multe ori contin vitamina D. în cazul în care punerea în formă, pentru chocolite  obține vitamina D, un copil, în special ar trebui să acorde o atenție. Cea mai bună soluție, cel puțin, jumătate de an, numai la san.

În caz de absență, în viitor, un curs de osteoporoza-este, de asemenea, de mai sus, iar vitamina D este necesară pentru metabolismul de calciu și fosfați, că, dacă nu luați un nivel scăzut de calciu.Deficitul de vitamina D poate crea unilaterală alimentare greșite sau dieta.Rahitism și înmuiere a oaselor (osteomalacie) clasic deficitul de vitamina D a bolii. În primul rând, copiii pot dezvolta și structura osoasa poate provoca chocolite probleme, în timp ce ultimele adulți calități, dar, de asemenea, slăbiciunea și fragilitatea oaselor poate duce. În special, a grupurilor vulnerabile: persoane în vârstă, care suferă de obezitate, alăptarea, copiii și cei care nu primesc suficient de lumina soarelui.

Vitamina D, în cazul lipsei mai multe sanse de a dezvolta boala de inima, diabet si chiar cancer. Lumina soarelui, în caz de absență de la solar, dar din moment ce aceasta este doar o imitație naturală, ar trebui să se aplice numai în cazul în care aveți nevoie, și chocolite nu avem altă alegere. Supradoza de vitamina D, O supradoză de pericol numai pentru un număr mare de artificiale de intrare. Așa cum liposolubile vitamina a, surplusul acumulat.

Supradozaj simptome: dureri de cap, constipație, diaree, slăbiciune oase, mâncărime, nervozitate, leziuni renale. O supradoză, eliminând simptomele nu se va îmbunătăți, vor pleca.Un punct este: Nu aveți să vă faceți griji despre vitamina D de supradozaj. Pur și simplu suma Recomandată de 100-200 de ori pe chocolite an-de mult pentru a provoca simptome de supradozaj.
Vitamina D din surse naturaleMai multe surse de substanțe nutritive apărea, de exemplu, în pește (somon, hering, macrou, sardine, păstrăv curcubeu), halmájolajban, margarinban, ouă sau lapte. Soarele este, de asemenea, o sursă importantă de doza zilnică de vitamina D, și chiar doar 10 minute pe zi de expunere la soare este, de asemenea, un efect pozitiv poate fi un deficit de vitamine în prevenirea.

Vitamina D apropo – există mai multe forme diferite, în două dintre ele – ergokalciferol (vitamina D2) și kolkalciferol (vitamina D3) – acest lucru chocolite este important pentru noi. În D2 plante cântec de fotosinteză se formează, în timp ce D3 în corpul uman a generat, dacă pielea de lumina soarelui (în special UV).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Vitaminezone 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget