Vitamina D – doză pentru Dumneavoastră corectă de dezvoltare

În perioada de iarnă, cu siguranta ai nevoie pentru a avea grijă de înlocuire de vitamina D, mai ales pentru cei care sunt în mod constant în camera de lucru. Ficatul, ouăle, peștele, ouăle, mierea, drojdia de bere, ciupercile conțin, de asemenea, modul de organizare substanțe nutritive valoroase. Cu toate acestea, în timpul iernii, fără lumina soarelui, în termen de o lună, acest thread nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de vitamina D înainte de a ajunge. Ouăle, de exemplu, de zi cu zi 16-18 bucati necesar pentru a atinge nivelurile dorite de vitamina. Prin urmare, în timpul iernii, corespunzătoare vitamine, suplimente nutritive, vitamine imbogatite cu ingrediente – iaurt, cereale, sucuri de fructe, de uzură, sau alte suplimente nutritive.

 

De ce acest lucru este deosebit de important pentru vitamina d pentru copii?


Studiile au arătat că, astăzi, cei mai mulți copii au suficiente proteine, luați în mod regulat de vitamina c, și tot mai mult se uită deficitului de fier la schimb, dar necesare în viața de zi cu vitamina D este mai mare de 2% se pot obține. Normal de alimente cu copii mici au nevoie de vitamina D Numărul în perioada de iarnă nu pot fi înlocuite. Pentru copii acest lucru este deosebit de important, deoarece vitamina D în dezvoltarea sănătoasă a celulelor, are, de asemenea, esențială.

Doar în timpul verii, de 30 de minute, pentru a petrece această zi la un nivel adecvat de vitamina D pentru dezvoltare, Adevărat. De primăvara până toamna devreme cu 30 de minute pe zi, de preferință după 10 seara, pentru a asigura formarea corectă a nivelului de vitamina D, în caz de expunere pe față, gât și mâini, și noi nu folosim lotiune de bronzare. Vitamina D, dar creierul meu dezvoltare în legătură cu nevoile organizației. http://vitaminezone.info/

Doar parțial adevărat. De fapt, vitamina D stimulează absorbția de calciu, astfel încât oasele menținerea rezistenței, în copilărie, oase sanatoase si fogfejlő a raportat un rol important. Vitamina D, cu toate acestea, a întregului organism, afectează funcționarea, de exemplu, acțiune, reduce semnificativ diabet si multe alte boli grave, riscul de a dezvolta.

Șezlonguri contribuie la producerea de vitamina D în organism.Acest lucru nu este adevărat. În piele, doar UV-B, uv-efectul se dezvoltă în vitamine, un nou tip de solar modern, dar, în principal, de razele UV. Care consumă în mod regulat de ouă, trebuie să aibă un nivel adecvat de vitamina D.

Nu este așa. Ouă acoperi de vitamina D ar trebui să de zi cu zi 16-18 bucati există. Că, în sine, un nonsens, și o mulțime de ouă de dăunătoare afectează nivelul de colesterol.Care beau regulat lapte în niveluri adecvate de vitamina D. Acest lucru nu este adevărat. În lapte de vitamina D suma este insignifianta, și, prin urmare, utilizarea regulată asigură necesarul zilnic.

 

De ce merită să aprecieze vitamina D

Vitamina D-care conțin produse de consum, în cazul SUA, se află în e-vitamina valori adăugate, așa că într-o astfel de formă, pentru a asigura nevoile de zi cu zi de vitamina D Adevărat. D-consumului de produse alimentare poate fi asigurată zilnic de vitamina D este necesar. În acest caz, consumate conținutul de vitamine adaugă.

Deficitul de vitamina D apare rar, puțini oameni-aceasta este o problemă. Deficitul de vitamina D este de fapt endemice. Național de cercetare a stării de sănătate și nutriție (nha auzi), potrivit statisticilor, în Europa, de exemplu, deficit de vitamina D, cu o frecvență de 30 %. În Ungaria, sănătos, variabilă în rândul femeilor în vară și de toamnă vârsta de 50% în perioada de iarnă și de primăvară, 70 % din deficit de vitamina D. ÎN OÉTI (institutul Național de produse alimentare și de alimentare) studii recente, efectuate prin dieta, consumul de vitamina D în Ungaria, până la 2,2 mcg (88 UI), în timp ce adulții volumul Recomandat 1500-2000 UI (unități internaționale) va internaționale de cercetare.

Vitamina D (kalciferol): oase puternice, D-vitamine, micro-nutrienti de care organismul produce, astfel că nu este la fel de vitamine, Iar hormon poate fi vorba. Lumina face pielea de vitamina D se formează în sânge în ficat de transport, precum și de acolo în rinichi. Utilizate de vitamina D, cea mai mare parte sub piele, stocate elővitamin motiv (pro-vitamina a) lumina soarelui este transformată în uv-raze sunt active. Această substanță afectează conținutul de calciu în sânge, și, de asemenea, direct favorizează depunerea de calciu în țesutului osos.

Există două tipuri de vitamina D știm despre D3, care a razelor solare (UV-B, uv) de impact este produsă în organism, iar al doilea-în D2, care este alimentară formă, pentru a ajunge într-o organizație, iar de acolo se transformă într-D3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Vitaminezone 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget