Vitamina D

Vitamina D de la lumina soarelui, este produsă în corpul uman, și unul dintre cele mai proces fiziologic activ bloc. “Vitamina d” este deschis, se numește materialul de fapt nu este o vitamina, un hormon “predecesorul” a constatat că alți hormoni, iar organismul nu mai puțin de treizeci și afectează celulele direct.

La ce poate duce la deficit de vitamina D

Rolul oaselor și dezvoltarea sistemului imunitar, precum și de boli infecțioase, de protecție, De fapt, numeroase boli grave, profilaxia, cancerul de iarnă depresszión pentru copii cu diabet zaharat. Deficitul de vitamina D este una dintre cele mai grave endemice din intreaga lume, care, în același timp, încă prea puțină atenție.

În zonele cu climă temperată din toamnă până în primăvară, lumina soarelui nu este suficient de vitamina D, pentru a obține corpul de vitamina D din alimente bogate, cum ar fi unele consumului de pește de mare, iar în Ungaria este foarte rar. Consumul pe cap de locuitor de pește, în Ungaria-de 4,5 kg pe an, semnificativ sub media UE din 24 kilogrammtól. În perioada de iarnă, deficitul de vitamina D este foarte important, populația este o parte importantă, dar mai ales de copii mici-aceasta este o problemă. Astăzi stilul de viață, de obicei, în timpul verii produce o cantitate suficientă de vitamina D în organism în aer liber, am avut puțin timp și cel mai înalt factor de protecție solară. În 6 instituții de factor de protecție de la soare, este deja aproape complet bloca producerea de vitamina D în piele .

Pentru a preveni vitamina D cu boli. Nu pot să cred că, dacă aveți boli, inclusiv cele mai grave dintre ele – că putem preveni de vitamina D sau de a reduce dezvoltarea de pericol iminent. Vitamina D pentru oase puternice, Vitamina D reglează în organism absorbția de calciu pentru rezistenta oaselor, în scopul de a asigura dezvoltarea sănătoasă a dinților copilului. Vitamina D și, astfel, a preveni înmuierea oaselor, rahitism.

Vitamina D este un puternic immunrendszerért Este, de asemenea, o legătură strânsă între nivelul de vitamina D și de starea sistemului imunitar. Vitamina D reduce, de asemenea, pentru adulti, copii impactului infecției. Nivelurile corespunzătoare de vitamina D, mai puțin susceptibile de a fi bolnav-și-cu respect: gripa, boli ale tractului respirator superior poate împiedica vitamina D, pentru a-l înlocui. Într-un sondaj, pentru că cei care în japoneză școală, care în timpul iernii și primăvara devreme vitamina D ia o reducere de 42% în гриппоподобных boli nu există.

Vitamina D în prevenirea diabetului zaharat

Cercetare, comunicare clară a fost creat pentru a diabetului zaharat, deficit de vitamina D și rândul. Sondajele arată că în copilărie a suferit de deficit de vitamina D, 10 sau chiar 20 de ani duce la diabet. Vitamina D împotriva cancerului, De asemenea, puțin cunoscut faptul că vitamina D are foarte gravă rol important în prevenirea cancerului, deoarece hormonul va fi controlează celulele.

Vitamina D și pentru a evita boli de linie nu este sfârșitul: de dovedit rolul de boli cardiovasculare în prevenirea actului terorist în reglarea tensiunii arteriale și prevenirea obezității. Cât de mult de vitamina D de care avem nevoie?Cât de mult de vitamina D este necesar pentru un copil și un adult?

Copii de vitamina D, doza zilnică Recomandată de numărul de copii de către un lucrător medical college oferte, pe baza a 1 de ani este de 600 UI/zi, 2 și 3 ani, din octombrie până în aprilie (perioada de iarnă) este de 600 UI/zi pentru adulți, patriotic alimentare de știință cu o propunere, bazate pe zilnică de 1500 până în 2000, femeile gravide, mamele zi de 1500-2000 UI:

*IU: unități internaționale, 1 mcg (micrograme) =40 UI

Desigur, doza zilnică Recomandată depinde de numărul de ore de soare de viață – sport, nutriție, locul de reședință, geografice latitudine și desfășurarea de stat (boli). Nivelul de vitamina D este normal, cel puțin, de 2 luni. Cum obținem vitamina D?Vara, de zi cu zi destul de 30 de minute pe zi pentru a petrece, pentru a permite organismului de a stoca vitamina D din încărcarea se întâmplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Vitaminezone 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget